13 de juny 2006

EUiA DÓNA SUPORT ALS TREBALLADORS I TREBALLADORES DE BRAUN


1. Esquerra Unida i Alternativa dóna suport als 761 treballadors i treballadores de l’empresa BRAUN, situada a Esplugues, per la defensa i manteniment dels seus llocs de treball, davant l’anunci de tancament de la factoria l’any 2008, fet públic recentment per la companyia. Tancament que planteja malgrat els beneficis de 20,1 milions d’ euros obtinguts del 2000 al 2004.
2. EUiA demana l’empresa que adopti una actitud dialogant i que interrompi l’adopció de mesures unilaterals que perjudiquen l’estabilitat i la qualitat de l’ocupació dels treballadors i treballadores afectats i afectades.
3. Esquerra Unida i Alternativa considera fonamental buscar solucions a la situació i posar la defensa dels interessos de les treballadores i els treballadors per davant de qualsevol altra consideració. A aquest efecte endegarà iniciatives parlamentàries i institucionals, amb l’objectiu de garantir els drets i interessos dels treballadors.
4. EUiA denuncia que les polítiques de deslocalització no són més que manifestacions d’un model productiu basat a l’abaratiment de costos, la precarietat i la desregulació al qual cal oposar un nou model que aposti per situar els treballadors al primer plànol del funcionament del sistema productiu.
5. Així mateix, Esquerra Unida i Alternativa insta la Conselleria de Treball a fer front a aquesta nova deslocalització, defensant els drets i interessos dels treballadors i treballadores i el teixit productiu del país, posant fi a l’actitud, massa comprensiva amb les necessitats i interessos de les grans multinacionals i grups económics del país, que van caracteritzar l’etapa anterior.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada