19 de juliol 2006

DECLARACIÓ D'EUiA: PROU MASSACRE CONTRA EL POBLE PALESTÍ


Retirada immediata de l’exercit israelià de Gaza, Cisjordània i Líban!Fora el Mur a Palestina! Pau al Pròxim Orient!

L’ocupació i la guerra de terra cremada és contra Palestina i Líban.L’estat israelià destrueix, impune en el terror militar, les vides, les cases i el territori, l’aigua i les oliveres, les infrastructures de la població civil palestina i libanesa. Mentre, a l’ONU, es bloqueja el dret del poble palestí a disposar de la seva terra i del propi estat. Hi ha delicte internacional i violació de la Convenció de Ginebra, però s’incompleixen i veten sancions i denúncies.
El terror sionista s’abat per a sotmetre i si cal destruir l’Autoritat Nacional Palestina (ANP). L’estat d’Israel no accepta els resultats electorals democràtics, empresona els diputats i ministres, a milers de gent palestina, impedeix el retorn dels refugiats i exiliats.
Amb el Mur com un gran camp de concentració, Jerusalem encerclada, amb el ressò de l’ocupació i la destrucció a Iraq, a Afganistan; l’Estat d’Israel va de la mà militarista dels Estats Units i Bush, amb el pla de sotmetre tot el Pròxim i Mitjà Orient. La Comunitat internacional –la Unió Europea i els Estats Units- també és responsable de la massacre. Cal que la Unió Europea suspengui l’acord preferent amb Israel.
El govern de l’estat espanyol, el govern català, els ajuntaments, cal denunciïn i condemnin la guerra israeliana i la destrucció; cal que promoguin campanyes públiques cíviques d’ajut humanitari urgent a la població palestina.
Solidaritat amb la població palestina i libanesa.Tothom a la concentració de la Pl. de Sant Jaume.Dijous 20 de juliol, a les 20 h

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada