27 de juliol 2006

PRESENTACIO DEL MANIFEST "PER UNA ALTERNATIVA D'ESQUERRES A SANTA COLOMA"


Dimarts 25 de Juliol vam fer una roda de premsa de presentació del Manifest programàtic. Aquesta és la noticia sortida al diari EL PUNT.

dijous, 27 de juliol de 2006
Barcelonès Nord. EUiA de Santa Coloma demana més poder dins la coalició amb ICV i demana suport per «aturar» el PSC
ALBERT BENET. Santa Coloma de Gramenet
El coordinador d'Esquerra Unida i Alternativa (EUiA) a Santa Coloma i regidor municipal, Àngel Pla, aposta per la reedició de la coalició electoral amb Iniciativa per Catalunya Verds (ICV) amb vista de les eleccions municipals del 2007. Això no obstant, Pla considera que cal revisar el pacte actual a fi i efecte que EUiA incrementi la seva presència en la coalició. «Volem més reequilibri i més protagonisme», afirma el dirigent comunista. En el mandat que acaba d'aquí a uns mesos, un dels cinc regidors d'ICV-EUiA prové de la formació minoritària, i quatre són de la formació ecosocialista.
Pel que fa a les perspectives electorals, el coordinador d'EUiA considera «necessari el creixement de les forces que estan a l'esquerra del PSC» i demana respecte i joc net en la campanya. «No hem de fer-nos mal entre nosaltres», explica Pla, que tem pel creixement tant del partit majoritari a Santa Coloma, el PSC, com el de l'única força que és a l'oposició municipal, el PP. «Nosaltres veiem dos perills que hem d'aturar: que el PSC mantingui la majoria absoluta i que el PP pugi», hi afegeix. Àngel Pla va fer aquestes reflexions dimarts passat en un acte informatiu al local nou del partit en què EUiA va presentar el manifest programàtic que ha elaborat provisionalment i que, a partir d'ara, contrastarà amb les entitats de la ciutat. El citat document qüestiona el model d'urbanisme vertical que impulsa el PSC, reclama més recursos econòmics pel municipi i aposta per millorar la participació ciutadana, entre altres temes. D'altra banda i en el mateix acte, el dirigent d'EUiA Joan de la Vega va qüestionar el funcionament de la comissió de festa major de la ciutat i va reclamar la reactivació de la fira d'entitats que es va deixar de fer fa dos anys a causa de les obres al recinte de Can Zam.

1 comentari:

  1. Aupa! Volem que retorni la festa major que la De Madre y el Bartolo ens han robat al poble!!!
    Per qué el Bartolo Muñoz no vol que les entitas formin part de la festa? Quina por te?
    Al Bartolo no li agrada que la gent es relacioni, no li agrade que la gent utilitzi els espais publics, no li agrada cap mena de organització civil que no estigui controlada per el seu partit; si pugués donaria l' ordre als mossos i municipals per dissoldre corrillos al carrer; dispersense!!! y no confabulen contra el ayuntamiento!!!

    Blastomeu!!! Go home!!! (es a dir, a la teva casa al barri alt de barcelona).

    ResponElimina