04 de desembre 2006

EUiA DE SANTA COLOMA DEMANA EXPLICACIONS PER LA "NETEJA" D'UN MURAL DE L'ASSEMBLEA DE JOVES


Esquerra Unida i Alternativa demanem explicacions per la "neteja" d'un mural realitzat per l'Assemblea de Joves Gramenet del Besós día de la Dona Treballadora, i que per fer-lo se'n havien demanat els permisos adients.
No es la primera vegada que és fa, a l'Av.Francesc Macià ja es van fer diversas "netejadas" de murals d'entitats politiques i ciutadanes, entre ells algún d'EUiA. Considerem aquest fet força greu doncs elimina imatges i punts de consciencia i de lluita ciutadana i es canvien pel "gris", sense ells la ciutat queda una mica més buida i sense contingut.Els murals ciutadans un lloc d'expressió i que fan ciutat i que han de ser respectats, i que amb els permisos adients han de seguir fent-se, i mantenint-se.
El mural de l'Assemblea de Joves Gramenet del Besós era un mural que estava totalment integrat en l'espai ciutadà, els Jardins de Can Sisteré i que era respectat fins i tot pels "grafitteros".
No volem pensar que aquesta actuació provingui d'una decisió politica fet que considerariem força greu, i que suposaria una rebaixa de la democracia, doncs la censura si que ho és.Volem creure que es tracta d'un error i que aquest sera compensat amb l'entitat que el va fer l'AJGB.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada