24 de desembre 2006

EUiA PARTICIPA I PROMOU LA NOVA CAMPANYA: SI AL PROCÉS DE PAU


Avui s’ha iniciat a Catalunya un compromís, una tasca de conscienciació, acció i mobilització davant la paràlisi, amb perill de retrocés, en el procés de negociació per la pau al País Basc.
La mobilització s’anomena “SI al procés de Pau”. EUiA s’hi ha compromès i participa activament, seguint l’orientació d’acompanyar al procés de pau a Euskal Herria.La convocatòria ha sorgit des de dins la plataforma Aturem la guerra, amb la voluntat de ser part activa en la solidaritat amb el País Basc.La necessitat d’una acció cívica, amb la mobilització de la ciutadania, es fa palesa donades els pals a les rodes des de la Judicatura. Els Jutges bloquegen mesures penitenciàries que acostin els presos bascos a la seva terra (com s’ha de fer segons la llei).
Un magistrat com Garzón ha prohibit també avui les més de dues centes mobilitzacions en defensa de l’autodeterminació. El govern és hostatge de la mobilització massiva del PP al carrer, sense atrevir-se a planta-li cara, ni a derogar la llei de partits polítics.A què esperen?
El PP vol sang, és clar, però la responsabilitat principal és del govern del PSOE de Zapatero.
No en te prou en ZP amb tres anys sense morts?
“SI al procés de Pau” prepararà un manifest, amb una campanya de signatures i difusió, amb una manifestació pel diumenge 28 de gener de 2007.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada