04 de desembre 2006

MIRALLES ENVIA UNA CARTA DE SOLIDARITAT A L’ALCALDE DE SESEÑA 'DAVANT LES PRESSIONS INTOLERABLES’ QUE PATEIX PER PART D’INTERESSOS IMMOBILIARIS


El coordinador general d’EUiA, Jordi Miralles, ha enviat una carta de suport i solidaritat en nom de la formació a l’alcalde del municipi manxec de Seseña, Manuel Fuentes, d’Izquierda Unida.

A la carta, Miralles titlla d’”intolerables les pressions que està rebent l’alcalde i el grup municipal de Seseña per part d’un conegut empresari immobiliari de la zona, arrel de la denúncia i la paralització d’un projecte presumptament especulatiu i irregular” impulsat per l’equip de govern i el grup municipal.

El coordinador general d’EUiA també felicita l’actitud de Fuentes i el seu equip per les decisions polítiques empreses davant aquesta situació de presumpta irregularitat. Unes decisions “que vetllen pel control democràtic de l’ordenació del territori i la transparència dels processos de promoció immobiliària, requisits indispensables per a una planificació justa que respecti el medi ambient i doni respostes a les necessitats d’ habitatge digne i assequible”, segons explica Miralles a la carta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada