31 d’octubre 2008

ARE LA BASTIDA: UN CONSELL DE CIUTAT PLE D'INFORMACIONS "NO CERTES"




Ahir dia 30 es va reunir el Consell de Ciutat en una convocatoria feta depressa i current, una convocatoria que arriba molt tard, demostrant una vegada més el concepte de participacio del PSC.
El vicepresident ciutadá, Pedro Rodulfo, va queixar-se amb tota raó de no participar a l'elaboració de l'ordre del dia.
Des de la taula, Carme Moraira va dir tot un seguit d'informacions incorrectes:

  • "Es la Generalitat qui fa els projectes dels ARE's". La Generalitat proposa i l'Ajuntament disposa

  • "No ens agrada el projecte, ha sortit amb masses habitatges". El PSC va modificar el projecte incrementant de 282 habitatges a 537habitatges, molts municipis van rebaixar el nºhabitatges i fins i tots van suspendre l'ARE (Barcelona, Vallbona 2.000 hab.)

  • "Tenim poc temps per debatre". L'Ajuntament coneixia els temps i les pautes dels ARE. Des de Febrer'08, que es va fer la proposta inicila. Han tingut temps per convocar a les entitats.

  • "No coneixiem el projecte".L'Ajuntament "escull" l'arquitecte d'una borsa de la Generalitat. El Sr.Buhigas es "expert de la Ciba".No han parlat entre ells?. Els equipaments que ha posat al projecte han de ser una proposta dels Ajuntaments, que els Departaments de la Generalitat valoren i accepten, aixó es reflexa en el projecte.

Totes les intervencions del públic van demanar la retirada del projecte de La Bastida.

Aquells que coneixem el projecte no vam entendre perqué no es va posar una imatge de la maqueta del projecte que "il.lustrava" molt millor la proposta....





CERCAVILA DE LA PLATAFORMA




La Plataforma va convocar un cercavila per explicar el projecte i arribar al Consell de Ciutat i denunciar el model participatiu i la manca d'informació sobre el projecte. Es va llegir un manifest, amb el lema SALVEM LA BASTIDA!!!










Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada