28 d’octubre 2008

SALVEM LA BASTIDA:EXIT DE L'ASSEMBLEA DE LA PLATAFORMA




Èxit de participació en l’assemblea oberta d’entitats convocada per la Plataforma en defensa de la Serra de Marina


Més de 150 persones van participar dijous passat a l'assemblea, a Can Sisteré, on diferents representants d’entitats van explicar el projecte que l’Ajuntament vol fer a La Bastida. El refús va ser unànime i és de destacar la presència de totes les forces polítiques, a excepció del PSC, i de gran nombre d’entitats ciutadanes




Àngel Pla, coordinador local d'Esquerra Unida i Alternativa, qui va exposar, en nom de la plataforma les al·legacions que s'estan treballant.



Durant el decurs de la reunió en Siscu Sánchez, president d’ICV a Santa Coloma, va exposar el projecte de l’Ajuntament de construir un barri a la zona verda de La Bastida.




Aquesta construcció destaca per l’edificació d’una torre de 23 plantes just a l’entrada de Sant Jeroni, a més de dues fileres d’edificis de gran amplada, la primera de 5 plantes i la segona de 7. A més, també és previst l’enderrocament del Pavelló de La Bastida per construir-ne un d’igual uns dos-cents metres més amunt, i el trasllat de les pistes d’atletisme actuals, que estaran davant l’entrada de Sant Jeroni i que no seran reglamentaries: amb només 200 metres de corda, seran més petites que les actuals.




Després en Pepònio, de Gent de Gramenet, va continuar fent una mica d’història del que ha estat aquest espai, de la seva qualificació com a zona verda i dels diferents projectes de plantada d’arbres a càrrec d’escoles i ampes de la ciutat. Van continuar els joves de la Plataforma amb una explicació del projecte alternatiu que respecta el caràcter de zona verda de La Bastida i incorpora algun equipament, com ara un alberg de joventut o un parc d’habitatges a la zona urbana. Va cloure




I ARA MOBILITZACIONS:




30 D'OCTUBRE : CERCAVILA I PARTICIPACIÓ AL CONSELL GENERAL DE CIUTAT


23 DE NOVEMBRE : ACAMPADA I PLANTADA D'ARBRES




Més informació a






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada