03 de març 2009

ASSEMBLEA DE LA PLATAFORMA DE SERRA DE MARINA: 5 DE MARÇ 19H MAS FONOLLAR


Des de la Plataforma per a la Defensa de la Serra de Marina i Can Zam ensadrecem a vosaltres per tal de convocar-vos a l’Assemblea General quecelebrarem el proper dijous, 5 de Març, a les 19h (primera convocatòria)al Centre de Recursos Juvenils Mas Fonollar.
Com ja sabreu hem passat uns mesos molt intensos. La lluita per salvar LaBastida de la depredació urbanística ens va unir a tots i a totes, iaquest fet ha donat els seus fruits. Aquesta unitat ha fet reobrir altresdebats com ara el futur del parc de Can Zam, i d’altres preocupacionsveïnals on la Plataforma està implicada (les pistes d’atletisme, elcobriment de la B-20, les antenes de telefonia mòbil...).
Amb aquest escrit us adjuntem un exemplar de L’ESPINA, publicació de laPlataforma.
Us avancem els temes que es duran a exposició i debat a l’Assemblea General:- La lluita contra l’ARE de La Bastida- El parc de Can Zam- I altres temàtiques de preocupació ciutadana com les pistes d’atletismereglamentàries, el cobriment de la B-20 i les antenes de Telefonia Mòbil
Tanmateix, també es faran propostes de calendari i accions a determinar.
Així, esperem la vostra assistència a l’Assemblea General de la Plataformaper a la Defensa de la Serra de Marina i Can Zam:
DIJOUS 5 DE MARÇ de 200919h al CRJ MAS FONOLLAR

Plataforma en Defensa de la Serra de Marina i Can ZamEns reunim els dijous, a les 20 h, a l’Ateneu Popular Julia Romera(C/ Santa Rosa, 18, Riu Nord)salvemlabastida@plataforma.cathttp://www.plataforma.cat/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada