19 de març 2009

DAVANT DE L'ACCIÓ POLICIAL D'AHIR 18 DE MARÇ: COMUNICAT PERMANENT EUiA

Davant dels fets succeïts ahir la Permanent d’EUiA, reunida de manera extraordinària, fa pública la següent declaració:


1.- Expressem la nostra solidaritat amb els estudiants, professionals dels mitjans de comunicació i membres d’EUiA que van patir les conseqüències d’unes carregues policials indiscriminades. Vol destacar, també, l’actitud constructiva i pacífica dels homes i dones d’EUiA, presents a les manifestacions, i que estem al costat dels que van patir les càrregues policials.


2.- Fem nostre el comunitat d’Alternativa Jove-Joves d’EUiA (AJ-Joves d’EUiA) d’ahir, on es criticava al Rectorat de la UB per demanar la presència policial a la universitat i on es demanava l’aclariment de la intervenció policial, dins i fora de la Universitat.


3.- L’actuació policial d’ahir al migdia i, especialment, al vespre i a la nit als carrers de Barcelona s’ha de qualificar de desproporcionada. Les actuacions policials que es van viure, per les informacions de que disposem, són greus i inacceptables.


4.- És necessària una investigació ràpida que aclareixi tots els fets. Les situacions viscudes han de tenir transparència, i és necessari passar de les explicacions públiques a depurar responsabilitats i cessaments perquè situacions com aquestes no es tornin a repetir.


5.- El Govern ha de demanar excuses als estudiants, professionals de premsa i ciutadania, que van patir les càrregues policials.


6.- El Govern d’Entesa està sustentat per una base social i electoral popular. Actuacions policials, com aquestes, generen perplexitat, desconcert i rebuig de sectors juvenils, socials i d’esquerres, que han de fer reflexionar al Govern i a la Coalició.

1 comentari:

  1. Alehores quant temps esperareu per trencar amb els vostres socis ecosocialistes? Està molt be fer comunicats denunciant la violencia policial i plantejantse que no es pot estar al govern a qualsevol preu, però cal actuar no?

    He mirat també la web del ecosocialistes de santa coloma, i he vist que no han tingut "pebrots" ni tan sols a fer una petita referencia a las hostias que van regalar a "diestro y siniestro" els nanos del Saura (l'ecosocialista repressor), si aquests es diuen d'esquerres i pretenen ser una alternativa d'esquerres la veritat es que fan pena. Que opina el Siscu Sanchez de tot aixó? O es que encara no li han dictat el que te que dir?

    Conseller Saura dimissió i
    ruptura de la coalició, per que de no ser així vosaltres també sereu responsables, de fet ja ho sou.

    L'Angel Pla ha fet un comunicat el qual em sembla bé, però no oblidem que mentre sigueu socis del ecosocialistas carregueu també amb la culpa de la inoperáncia política d'aquesta gent. Si feu balanç em sembla que aquest negoci, que ja fa anys que dura, farà fallida i vosaltres pagareu la major part del plats trancats.

    Al carrer ja ningú sap qui es EUiA, i els que ho saben us relacionan directament amb el ecosocialestes, als qual tampoc coneix gairabé ningú. Us fotaran ben fotuts.

    Iniciativa vol fer el paper d'esquerra amable i no li surt be; perque no son amables ni son veritablament d'esquerres, en tot cas progres amb mala conciencia que volen salvar totes les floretes i les bestioles del mon.

    La cara bonica de la esquerra "de salón", ja la te totalment ocupada la simpàtica socialdemocracia de Zapatero: ministeri per a la igualtat, canvis de cara a la galeria en la política militar, reduccions fiscals lineals, etc... Aixó son ls polítiques que podríen fer el vostres socis en el millor dels casos, i ho sabeu.

    I vosaltres on sou aleshores? Desdibuixats, fent de socis d'una formació que com a molt pot aspirar a fer les reformes que ja fa el president Zapatero.

    Foteuli la patada ja als vostres socis, da igual si teniu bases o no, seguint amb aquestes politiques ningú no s'aproparà a vosaltres. No sigueu complices de la estupidessa desorbitada dels d'Iniciativa per Catalunya-Verds, ells que tant defensaven el drets del simi, "companys genetics" deia el Joan Herrera al juny passat... ¿Serà perque ells tenen més en comú amb el cervell d'un primate que amb un homosapiens-sapiens de tendencía marxista?

    No oblideu que floquet de neu es revolcaba en la seva propia merda. Que en pau sigui.

    ResponElimina