04 de març 2009

MOCIÓ PER LA CREACIO DE LA TAULA LOCAL CONTRA LA CRISI QUE PRESENTA EL GRUP MUNICIPAL D’ICV-EUiA


Davant de la presentació d'aquesta proposta el Govern del PSC va assumir convocar un Consell General de Ciutat per parlar dels efectes de la crisi a Santa Coloma


MOCIÓ PER LA CREACIO DE LA TAULA LOCAL CONTRA LA CRISI QUE PRESENTA EL GRUP MUNICIPAL D’ICV-EUiA AL PLE MUNICIPAL DE L’AJUNTAMENT DE SANTA COLOMA DE GRAMENET DE 3 DE MARÇ DE 2009
Atès que ens trobem immersos en una crisi econòmica que afecta milers de ciutadans i ciutadanes de Santa Coloma de Gramenet.
Atès que les diferents previsions econòmiques indiquen que la millora d’aquesta situació es preveu llunyana, fins i tot algunes d’aquestes previsions situen el segon semestre del 2011 com a període per a la recuperació econòmica i tenint en compte que existeix el risc de què aquesta situació condueixi a una depressió econòmica profunda.
Atès que aquest Ajuntament ha hagut de destinar un fons suplementari per intentar pal·liar els efectes d’aquesta crisi.
Atès que la crisi actual té diverses causes i afecta els marcs internacional, estatal, autonòmic i local així com a diferents col·lectius, sectors, grups i àmbits.
Atès que una situació de crisi sostinguda en una ciutat com Santa Coloma de Gramenet pot comportar diferents efectes, tots ells greus i complexes.
És per això que el Grup Municipal d’ICV-EUiA proposa al Ple Municipal l’adopció dels següents acords:
La creació de la “Taula local contra la crisi” com un espai de diàleg, interrelació i generació de propostes que puguin ser treballades en xarxa amb l’objectiu de lluitar contra la crisi i els efectes de la mateixa en l’àmbit local.
Que el govern municipal coordini i encapçali la “Taula local contra la crisi” on estiguin convidats a participar activament representants dels diferents organismes autònoms i empreses públiques locals, tècnics municipals, els partits polítics, els sindicats, representants del sector educatiu, representants del comerç i la indústria, representants d’entitats que treballin en el sector social i tots aquells representants d’entitats i organitzacions el paper de les quals pugui ser d’interès en la lluita contra la crisi i els seus efectes a nivell local.
Santa Coloma de Gramenet, 2 de març de 2009

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada