02 d’abril 2009

Els atletes colomencs renuncien als milions de l'Estat per reformar les pistes .Noticia publicada a El Punt 02-04-09


2/04/09 02:00 - Santa Coloma de Gramenet - Isabel Martinez
Fotografia: I.Martinez


La Unió Colomenca d'Atletisme (UCA) va anunciar ahir que rebutja la partida de diners que l'Ajuntament de Santa Coloma ha reservat del fons de Zapatero i que destinarà a remodelar les pistes actuals Antoni Amorós. Els atletes, acompanyats de representants dels partits de l'oposició –el PP, ICV-EUiA, CiU–, ERC, Gent de Gramenet i entitats com ara la Plataforma i la Favgram, van explicar que la solució de l'Ajuntament colomenc és «un malbaratament» de diners públics que no satisfà la seva demanda, que continua sent unes pistes d'atletisme homologades de 400 metres de corda. «És un error històric i irreversible vestir d'or unes pistes no reglamentàries, inèdites a Catalunya, a cop de talonari, enganyant els ciutadans i incomplint tot el que ha estat promès per tots els alcaldes», va dir el president de l'UCA, Jesús Garcés.

En principi, el pressupost previst per remodelar les pistes és d'1,7 milions d'euros, però, segons els atletes, aquesta partida «només correspon a la primera fase» de les tres que hi ha previstes. En total, segons va explicar l'UCA, l'Ajuntament hi destinaria 3,3 milions.

Els atletes van recordar que la instal·lació ja tenia reservat un espai al planejament de Can Zam, aprovat el 2006 pel consell de ciutat.

Els membres de l'UCA van exigir que el govern municipal compleixi els acords i col·loqui les pistes al futur parc.

1 comentari:

  1. Si ICV, cuando tenían la alcaldía, hubieran hecho lo que tenían que hacer no se hubiera llegado a este punto, (recordemos que algunos representantes de la izquierda se opusieron a lo de la pista, porque en los territorios que tenía concedidos se quería construir la la escuela de idiomas) Lo de la pista reglamentaria de 400 metros no es algo de ahora, como bien sabréis. Por cierto, vuestro próximo candidato de la coalición, el Siscu, estuvo mucho tiempo trabajando en el IME, y me parece que nunca estuvo muy interesado en el proyecto... Quizá ahora sí que lo está ya que está en la "opo". Un poco hipócrita este tio.

    ResponElimina