03 de febrer 2010

ICV-EUiA Iniciem la recollida de signatures per aturar el gratacels a Dr. Ferran-Pallaresa, 03-02-10.doc


NOTA DE PREMSA: ICV-EUiA comença avui una recollida de signatures perquè no es construeixi el gratacels a l'antic edifici de Serveis Territorials, cantonada Dr. Ferran - av. Pallaresa 
 

ICV-EUiA ha votat sempre en contra d'aquest gratacels, envoltat per edificis molt més petits. No es lògic fer un edifici 19 plantes a la cantonada de Doctor Ferran amb Pallaresa (antics Serveis Territorials) només per "crear una porta d'entrada a la ciutat que faci joc amb el Cúbics". Els edificis Cúbics tenen 7, 14 i 24 plantes. 

ICV-EUiA va demanar al Ple d'Investidura de l'Alcaldessa (novembre de 2009) la paralització i posterior revisió d'aquest projecte. En el ple del passat dilluns 1 de febrer ho vam tornar a demanar però sense resultats. Ara només la mobilització ciutadana podrà aconseguir-ho.  

L'Alcaldessa ha aturat a la ciutat altres projectes urbanístics que havien generat rebuig entre la ciutadania. Perquè l'edifici de Doctor Ferran no es pot modificar? La llei ho permet, sempre que a les persones que tinguin adjudicada una vivenda se'ls pugui concedir una altra en una altra promoció pública. A més, aquest projecte està aturat des de fa temps i porta un considerable retard..  

Aquest dimecres, dia 3 de febrer, de 18.00 a 19.00 hores, estarem a la cantonada del solar de Doctor Ferran amb Pallaresa (enfront el quiosc), per començar a recollir signatures per aturar aquest projecte.  
 






1 comentari: