25 de febrer 2010

NdP- El Mercat del Fondo, projecte inclós a l'Auto de l'Operació Pretòria s'haura de tornar a adjudicar.doc


NOTA DE PREMSA: La construcció del Mercat del Fondo, inclosa en l'Auto Judicial de l'"Operació Pretòria",  s'haurà d'adjudicar de nou perquè s'han estimat les al·legacions d'algunes empreses licitants

 

El passat 26 d'octubre de 2009, el Ple Municipal de l'ajuntament de Santa Coloma de Gramenet adjudicava provisionalment la construcció del nou Mercat del Fondo a l'UTE formada per l'empresa CRC Obras y Servicios, SL i l'empresa Grupo Anfora, SA.

 

Aquest era un dels expedients inclosos en l'Auto Judicial de 30 d'octubre de l'actuació coneguda com Operació Pretòria i que, d'acord amb el Decret d'Alcaldia de data 2 de novembre de 2009 de "Mesures urgents i provisionals" s'hauria d'haver auditat ja (recordem que han passat quasi quatre mesos d'aquest decret).

 

A data d'avui, ens assabentem de què a l'ordre del dia del Ple del proper dilluns, dia 1 de març, s'inclou un nou punt per admetre els recurs presentat per Vias y Construcciones, S.A. i que cal valorar també l'oferta econòmica de l'empresa COPISA. Per tant, s'ha de tornar a reunir la Mesa de Contractació per resoldre quina serà l'empresa constructora del Mercat del Fondo.

 

Aquesta situació reitera la nostra preocupació per la manca de contractació de les auditories que s'han de fer en tots els projectes inclosos en l'Auto Judicial esmentat.

 

Segon Siscu Sanchez:" Perquè no s'han contractat encara aquestes auditories? Què hi ha darrere de tot això? Ens podem trobar amb més casos con el del Mercat del Fondo a la resta de projectes inclosos en l'Auto Judicial? Aquest Ajuntament no es pot permetre viure més situacions com aquesta. Cal restaurar el bon nom de la institució immediatament i per fer-ho, necessitem transparència i les auditories que l'equip de govern socialista va anunciar a bombo i plateret que es farien."

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada