24 de febrer 2010

NOTA DE PREMSA: Ja han passat els 100 dies de gràcia de l'Alcaldesssa Núria Parlon i de les auditories què?

NOTA DE PREMSA: Ja han passat els 100 dies de gràcia de la nova alcaldessa de Santa Coloma, Núria Parlon

 

Ja han passat els 100 dies de gràcia de l'elecció de Núria Parlon com a nova alcaldessa de Santa Coloma de Gramenet. Més de tres mesos després d'aquest fet, i atès el Decret d'Alcaldia de data 2 d'octubre de 2009 de "Mesures urgents i provisionals" on es diu que es procedirà a l'auditoria dels expedients inclosos en l'Auto Judicial de 30 d'octubre, de l'actuació coneguda com Operació Pretòria, expedients que són els següents:

 

-    Aparcament del Fondo

-    Aparcament de Francesc Moragues

-    Aparcament de l'av. dels Banús

-    Mercat del Fondo

-    Projecte CIBA 3

-    Projecte Dr. Ferran

-    Guarderies

-    Neteja d'edificis municipals

-    Pallaresa (Cúbics)

-    Documentació relativa a les subvencions de la Unió Europea (Fons de cohesió) sobre les expropiacions dels carrers Sardana i Sant Pasqual

 

Aquestes mesures es van anunciar en roda de premsa, la web municipal, fulls informatius i plens municipals.

 

L'Alcaldessa en el seu discurs d'investidura va dir: "Comenzaremos inmediatamente a aplicarnos los más rigurosos controles".

 

Volem denunciar que, hores d'ara:

 

·        No s'ha contractat cap empresa perquè faci aquestes auditories.

·        De l'única auditoria encarregada a Deloitte per fiscalitzar l'empresa Gramepark S.A., encara no ens han comunicat cap dada, tres mesos després de la seva contractació.

·        També està encara pendent la contractació de l'auditoria municipal de l'any 2008, que s'hauria d'haver fet ja.

 

Entenem que tot plegat és suficientment greu com perquè l'Alcaldessa i l'equip de govern municipal de Santa Coloma de Gramenet, prengui les mesures necessàries per fer efectius els compromisos que va adquirir públicament.

 

Segons Siscu Sanchez, portaveu del GM d'ICV-EUiA: "Està clar que o bé a l'Alcaldessa no li fan cas o és ella mateixa qui no té massa interès en la transparència municipal. En tot cas, aquests són uns fets suficientment greus que s'han de corregir de manera immediata".

 

Aquest Ajuntament necessita conèixer amb urgència la situació de tots aquests expedients per prendre les mesures adients, especialment quan encara està pendent d'aprovar el pressupost municipal per a l'any 2010.

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada