27 de gener 2014

Ara és Demà. Assemblea Oberta 1 de Febrer

Companyes i companys:
Com sabeu tant ICV com EUiA ens hem marcat una fita prioritària: obrir un nou temps per combatre i contrarestar el veritable procés deconstituent que patim. Un moment de creixement de les desigualtats, però també, de desposseïment de drets i retrocés en les llibertats.
L’assemblea oberta Ara és demà està adreçada a molta gent, gent que milita, que és activista, gent d’esquerres i catalanista i gent ecologista, moviments socials i ciutadania en general per construir una alternativa àmplia i majoritària social i políticament.  
El dia 1 de febrer és un repte. En una jornada de matí hem d’aconseguir un bon ambient, de diàleg, per escoltar i debatre, de respecte, de confiança, de generositat i en definitiva d'engrescament davant de les necessitats d'acció que calen avui des de l'esquerra social i política.
I per tant necessitem de tota la teva aportació i col·laboració per un bon desenvolupament.
Una assemblea on ICV i EUiA no som les úniques protagonistes, som una veu més.

La jornada es desenvoluparà de la següent forma:
A les 9.00h comença la inscripció, que també es pot fer previament a la web araesdema.cat o a les respectives organitzacions de la coalició. S’organitzaran els grups de debat on es barrejaran persones de territoris diversos, lluites i espais socials i politics diversos. En tots els grups es debatran les mateixes qüestions.
A les 10.00h comencen els grups de debat. Cada grup constarà d’entre 40 i 50 persones i estarà conduït per una persona que farà de dinamitzadora.

Amb la col·laboració de tots, sortirà una experiencia enriquidora que ha de seguir sumant gent i idees per a construir l’alternativa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada