02 de gener 2014

Nou any... les mateixes lluites!!


2014 comença.. per on el vam deixar. Si sortiem de 2013 protestant per la pujada del Transport públic, aprovat per l'Autoritat del Transport Metropolità, continuem en aquest nou any. Aquesta pujada del Transport, es suma a la d'anys anteriors significant ja un 25% en els últims tres anys, en titols com la T-10 o la T-50/30, just en un moment en el que les famílies de l'Àrea Metropolitana passen més dificultats i on s'afegeix la decissió del Govern de Madrid de congelar el Salari Mínim Interprofessional.
Una mesura en la que, com a ciutadans de Santa Coloma de Gramenet, tenim molt a dir... i molt a perdre donat que afectarà i molt a la nostra mobilitat.
En aquest temps de retallades, de precarietat laboral i d'escassedat per a moltes famílies, CiU ens colla amb noves pujades del Transport Públic, mentre continua una política d'aparador per vendre una Barcelona atractiva pels turistes amb grans events i actes absurds com la boda dels Mittal.
Per això, és temps de seguir protestant en aquest any 2014 contra les pujades del transport, però també mantenir la força per continuar reclamant una societat més justa.
Desnonaments, pujada de la llum, nova reforma laboral, nou projecte per regular l'avortament, reforma de pensions, reforma del règim local... propostes que ens venen tant del Govern del PP a Madrid com de CiU a la Generalitat, i que hem de seguir combatent.   

No podem parar... ells no descansen!

El 3 de gener, nova concentració en protesta per la pujada del Transport Públic a la Plaça de la Vila, a les 19.00h!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada