20 de gener 2014

Recuperem la Memòria Històrica. 75 anys del 27 de gener de 1939.

La recuperació de la Memòria Històrica ha de servir per fer front als perills d'avui. Ser conscients del que significà la victòria del feixisme al 1939 s'ha d¡explicar, visualitzar, entendre i parlar, per què no es torni a repetir.
El feixisme, el totalitarisme, el racisme, la discriminació per raça, gènere, pensament... encara perviu en el record dels que el van viure i ha de ser explicat a aquells que no el coneixen més que per pel.lícules o perilloses revisions manipuladores.
És així que amb motiu del 75 aniversari de l'entrada de les tropes franquistes a Santa Coloma de Gramenet, s'han programat tot un seguit d'activitats, des de manifestacions a cinefòrums i exposicions, programades tant per l'Ajuntament de Santa Coloma, on el grup d'ICV-EUiA ha apostat sempre molt fort en aquest àmbit, com per part de la Comissió Antifeixista 27G on també EUiA participa de manera entusiasta.
Tot un seguit d'actes que pretenen no oblidar i recordar el que significa el feixisme, la desgràcia que porta i el que cal fer per que no es repeteixi la seva victòria.

Més Info:
http://www.gramenet.cat/principal/repositori-de-noticies/actualitat-i-noticies/article/8181.html?cHash=29be958264ab6df37ba1eb8b2828b94c

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada