04 de maig 2006

ICV-EUiA DENUNCIEM DAVANT DEL CONSELL AUDIOVISUAL DE CATALUNYA LA FALTA DE RESPECTE EN L'AJUNTAMENT INFORMA DE LA PLURALITAT POLITICA


Volem manifestar la nostra protesta i demanar la intervenció del CAC amb la intenció de preservar el dret a la informació i garantir el pluralisme polític de les publicacions institucionals de la nostra ciutat.

L’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet edita cada setmana un full informatiu, per informar el conjunt de la ciutat d’activitats i actuacions municipals, nous serveis, informacions d’altres administracions i una agenda dels diferents actes que es realitzen en el conjunt de la ciutat. Aquestes activitats abasten un ventall molt ampli, ja que recullen l’espai cultural, esportiu, educatiu, religions, en definitiva fa palès el pols social i del teixit associatiu de la nostra ciutat.

De manera arbitrària i sense cap justificació, tècnica, política o professional no deixen que les organitzacions polítiques, puguem publicar i difondre les activitats que realitzem per la ciutadania de Santa Coloma.

Per exemple activitats que s’han lliurat al gabinet de Premsa i Comunicació de l’Ajuntament i que no s’han publicat.

Activitats sobre la república
Convocatòries de tallers o assemblees
Informació sobre tallers didàctics
Conferències organitzades per ICV-EUiA
Altres

Entenem que les dues organitzacions estem molt arrelades a la nostra ciutat des de la restauració de la democràcia:
Que la nostra tasca no es redueix solament a fer actes polítics o electorals,
També organitzem actes culturals, de reivindicació de la memòria històrica i debats d’actualitat.
Som part de la ciutat i som ciutadans i ciutadanes amb drets individuals i col·lectius.
Volem seguir contribuint a la creació d’espais de reflexió sociopolítica a la nostra ciutat i considerem que el conjunt de la ciutadania de Santa Coloma de Gramenet té dret a escoltar i rebre informació de les diferents forces polítiques de la nostra ciutat.

La coalició ICV-EUiA té representació al consistori i, en diferents vegades i formes, s’ha plantejat aquest tema i s’ha demanat que les nostres organitzacions ppuguin difondre les seves activitats al full informatiu.

Per tot això demanen de forma urgent la intervenció del Consell d’Audiovisual de Catalunya (CAC) per tal que les organitzacions polítiques ICV i EUiA de Santa Coloma de Gramenet, puguin publicar en el full informatiu municipal de caràcter setmanal, les seves activitats i puguin difondre les diferents convocatòries dirigides al conjunt de la ciutadania de Santa Coloma.

Entenem que la intervenció del CAC ha de permetre garantir i vetllar pel respecte dels drets i les llibertats; garantir el compliment de la normativa reguladora de la programació i la publicitat; i assegurar l’acompliment de les condicions de les concessions i l’observança de la normativa europea i dels tractats internacionals relatius a aquesta matèria

2 comentaris:

  1. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  2. El señor Bartomeu Muñoz, por mucho de progre que quiera ir no deja de ser otro ***** igual que lo fue su padre. Este señor, si se le puede llamar así, no quiero en lo más minimo a santa coloma, es un maldito ricachón del eixample alto que vive de la política profesional. Silenciar y ocultar información todos sabemos que tipo de política es. Que se vaya a su casa y no vuelva a este pueblo nunca más. Ojalá rompais la mayoría absoluta de la que gozan estos impresentables. Ahora mismo sois la única opción decente a la cual se puede votar en este pueblo.

    Fdo: bartomeu go home!

    ***** (Este comentario ha sido modificado por el administrador del Blog, ya que en lo comentarios no pueden realizarse insultos peronales)

    ResponElimina