23 de febrer 2007

CAMPANYA DE VILAWEB:PER LA LLIBERTAT D'EXPRESSIÓ KELME M'HA PERDUT COM A CLIENT


L'empresa Kelme ha rescindit el contracte amb el futbolista Oleguer Presas, a causa de la publicació de l'article La bona fe.

Per aquest motiu VilaWeb va proposar als seus lectors una campanya de suport al futbolista que es va concretar en l'enviat de 18. correus signats per lectors d'aquest diari a l'empresa de material esportiu amb el text "Crec que han atemptat contra la llibertat d'expressió. Han perdut un client".No discutim el dret de Kelme de decidir sobre aquest tema. Però com a consumidors també tenim dret de decidir. Per això volem fer saber a Kelme que mai més no comprarem els seus productes.Aquesta campanya es va iniciar divendres 9 de febrer de 2007 a migdia i es va tancar diumenge 11 de febrer, a les set de la tarda, just quan començava el partit de futbol entre el Barça i el Ràcing.


Aquest article es publicà al setmanari ‘Directa’ dels moviments socials, d'on Oleguer Presas és col·laborador habitual. Simultàniament, es publica també al diari basc Berria i a VilaWeb

1 comentari:

  1. Creo que lo que han hecho con Oleguer los de Kelme no esta bien, esto es fruto de la sociedad mercantilista en la que hoy vivimos, y en las ideas retrógradas de una parte de la sociedad española.

    ¿Libertad de expresión? ¡Já!

    ResponElimina