14 de febrer 2007

ICV-EUiA PRESENTA AMB UN ROTUND EXIT DE PARTICIPACIÓ LA CANDIDATURA DE LOLI GOMEZ PER ALCALDESSA DE SANTA COLOMA










Amb un rotund éxit de participació el passat dijous 8 de Febrer a la Sala d'Actes del Museu Torre Balldovina ICV-EUiA vam presentar la candidatura a l'Alcaldia de Loli Gòmez.

A l'Acte van intervenir Àngel Pla, Coordinador Local d'EUiA , Imma Mayol, candidata d'ICV-EUiA a l'Alcaldia de Barcelona i Loli Gòmez.

Des de el públic diverses intervencions van subratllar el caracter solidari i entregat a Santa Coloma de la Candidata, entre ells Lluis Hernàndez, ex-Alcalde de la ciutat, i Carla Rodriguez, jove lligada als moviments de solidaritat amb el poble saharaui.

L'acte va ser conduït per membres del grups de teatre local, Carro de Baco, El que me queda de teatre i El negro y el flaco.
NOTICIA PUBLICADA AL PUNT DIARI
10-02-07 Barcelonès Nord.
ICV-EUiA proclama Gómez candidata a Santa Coloma davant de 400 persones Prop de 400 persones van acompanyar dijous al vespre Loli Gómez en la seva presentació oficial com a candidata d'ICV-EUiA a l'alcaldia de Santa Coloma. Membres històrics del partit, com ara el primer alcalde democràtic, Luis Hernández, i representants de la societat civil colomenca, com és Diego Arroyo, van demanar el vot per Gómez, tot destacant la «proximitat als ciutadans», la «dedicació» i la «capacitat de treball» que ha demostrat durant la seva carrera política. L'alcaldable a l'Ajuntament de Barcelona per ICV-EUiA, Inma Mayol –que també va assistir a l'acte–, va augurar «un creixement molt fort» de la candidatura ecosocialista a les eleccions del 27 de maig, tant a Santa Coloma com a la resta de municipis catalans. En el seu torn de paraula, Gómez va aprofitar per repassar els temes de ciutat més conflictius dels darrers mesos –com el futur de l'escola Miguel Hernández– i que han enfrontat el seu grup municipal amb el soci majoritari al govern (PSC). A més, es va mostrar crítica amb les maneres de fer política dels socialistes. «No creuen en la participació», va dir Gómez, alhora que reclamava «un nou estil de govern» i «una democràcia més participativa». L'alcaldable per ICV-EUiA va tancar el discurs amb un repte: «Trencar la majoria absoluta socialista.» L'acte va estar amenitzat per una parella d'actors de teatre local.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada