15 de maig 2007

ELS JOVES AMB ICV-EUiA


Les organitzacions juvenils Joves d'Esquerra Verda i Alternativa Jove van fer el passat dia 13 un acte molt lúdic en suport a Loli Gómez al Bar Línia 1, que va comptar amb l’assistència de més de 50 persones. Hi van intervenir Laia Ortiz, parlamentaria d'ICV-EUiA i coordinadora de JEV; Ivan Nieto, membre d'Alternativa Jove i dirigent d'EUiA, i la mateixa Loli Gómez, cap de llista d'ICV-EUiA a l'alcaldia de Santa Coloma de Gramenet. El cantautor colomenc José Luis Ladera, va tancar l’acte amb un petit concert.


L’acte va comptar també amb la presencia de Carlos Azagra autor del cartell de joves i d’Àngel Pla, Coordinador local d’EUiA i nº 4 de la llista electoral.


Les reivindicacions d’un Alberg Juvenil, del Casal de Joves autogestionat i la creació del Consell de Joventut a la ciutat, van ser els punts emblemàtics del programa de joves a Santa Coloma.
Conjuntament amb las propostes de demanar el dret a l’emancipació tot un seguit de mesures en habitatge, treball, educació destinades als joves.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada