11 de maig 2007

VISITA A LA FABRICA DAMM DE LA CANDIDATURA D'ICV-EUiA


La candidatura d'ICV-EUiA vam fer-hi una visita ahir dijous 10 de Maig a la fábrica DAMM de Santa Coloma, la cap de llista Loli Gómez, juntament amb en Siscu Sanchez (2), Pepi Sanchez (3), Àngel Pla(4), Antoni Forés (23) i Josep Ramón Aragó(Suplent), és van veure amb el Comite d'Empresa, encapçalat per Jose Mora.


En el transcurs de la visita, la candidatura va explicar les seves propostes per Can Zam, com parc verd i frondós, la necesitat d'una millora en la formació ocupacional i en l'àmbit de lluita contra l'abandó escolar mitjançant cicles formatius, que apropin al mercat laboral els joves que finalitzin els estudis.


Per part del Comite d'empresa és va explicar el procés de rejoveniment de la plantilla de la fábrica, i la incertesa sobre la continuïtat de la fábrica a Santa Coloma en el futur.La candidatura és va comprometre a col.laborar en allò que el Comite consideri adient.


3 comentaris:

  1. Espero que vuestra candidatura tenga los suficientes votos como para ser más representativa en nuestro ayuntamiento; Esquerra Unida i Alternativa sois la única fuerza que puede transformar Santa Coloma. Ojalá que tuvieráis más fuerza y pudierais ser la voz cantante de la lista, es una lástima que prevalezcan sobre vosotros los miembros de Iniciativa, pues la verdadera izquierda sólo es una: vosotros.

    Espero también que esos titiriteros que se hacen llamar Gent de Santa Coloma, se hundan, pues a mi modo de ver lo único que buscan es algún sillón, sólo tenemos que observar la trayectoría de uno de sus miembros más representativos, el dibujante Peponio (Iniciativa, Esquerra Republicana, y ahora esto...)

    Yo votaré EUiA (bueno, todo el paquete, pero mi voto de corazón hará del número 4 el número 1, Angel Pla, la persona que debiera liderar esa candidatura. El mejor regidor de servicios sociales que jamás tuvo nuestra ciudad.

    Ojalá vuestros socios mayoritarios aprendan un poco de vosotros.

    ResponElimina
  2. El teu comentari es digne de total ignorància. Segueix a la teva poltrona de casa veient la tele i jugant a ser revolucionari, mentrestant la gent de Gent continuarem als moviments socials transformant veritablement la ciutat i la societat.

    (Segur que censureu el meu missatge)

    ResponElimina
  3. Benvolgut amic/ ga de Gent. Ben poc ens coneixes, nosaltres no censurem ni ataquem a aquells que defensen posicions d'esquerres, podem estar en desacord, però no sou els nostres enemics.

    Ben poc ens coneixes, a EUiA d'ençà el 1998 no ens hem aturat en ser-hi presents als moviments socials, veïnals i en promoure i participar en movilitzacions. A més de fer-hi tot un seguit d'activitats de la cultura d'esquerres (memòria històrica, internacionalisme i solidaritat).

    EUiA n'estem segurs que al camí per la justicia social, el socialisme i la República, no el podem fer sols, sería simplista pensar-ne això, per tant ens trobarem al camí.

    Salut i que avanci l'esquerra colomenca!!!

    ResponElimina