30 de març 2007

EL CONSELL NACIONAL D’EUiA VA APROVAR LES CANDIDATURES PER A LES ELECCIONS MUNICIPALS DEL MAIG


Miralles fa una valoració ‘altament positiva’ de l’acord d’EUiA amb ICV i les EPM, que presentaran més de 350 llistes arreu del territoriEl Consell Nacional d’EUiA dona avui el vist-i-plau a Barcelona a les candidatures que presentarà en coalició amb ICV i les Entitats pel Progrés Municipal a les pròximes eleccions municipals, més de 350 arreu del territori català.

El coordinador general d’EUiA i vicepresident de la coalició al Parlament, Jordi Miralles, ha valorat l’acord titllant-lo d’altament positiu, “ja que suposa un creixement important respecte del 2003, quan en varem presentar 163”. Miralles també ha pronosticat un increment destacable en el nombre de regidors, “que creiem que passaran a 600 dels al voltant de 400 que tenim ara”, i en el suport electoral, “perquè tenim possibilitats d’arribar a un 15% de l’electorat”.

El coordinador general d’EUiA s’ha mostrat convençut que “aquest increment convertirà la nostra coalició en una de les bases imprescindibles per garantir majories d’esquerres i governs d’entesa a molts indrets de Catalunya”.

Evolució i creixement d’EUiA dins la coalicióMiralles ha volgut destacar l’evolució que ha fet EUiA des del 2003, superant dificultats en ciutats com Tarragona, el Prat, Santa Perpètua, Gavà, La Llagosta, Roses o Badia del Vallès, on la coalició va anar per separat i ara hi presenta llista conjunta.

El coordinador general d’EUiA també posat de manifest el creixement de la formació en el marc de la coalició, assegurant que “estem satisfets perquè EUiA encapçalarà en ciutats importants com L’Hospitalet, Sant Adrià, Gavà, Barberà del Vallès, Blanes, i a capitals de comarca del Camp de Tarragona com Valls, el Vendrell o Montblanc. També on hi tenim alcaldia o hi optem, com Martorelles o Montornès del Vallès Oriental”.“

La taca roig i verda, que representa la justícia social, l’ecologia i la participació ciutadana, s’estendrà encara més per tot Catalunya”, ha augurat finalment Miralles.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada