26 de novembre 2009

EUiA SANTA COLOMA SOL.LICITEM EL CESSAMENT DEL REGIDOR DE SEGURETAT

En la línia de la intervenció feta al passat dilluns en el Ple Extraordinari per part del Grup Municipal d'ICV-EUiA li sol·licitem que en els canvis que tingui previstos fer en el Cartipàs Municipal inclogui el canvi, i per tant el cessament com Regidor de la Ponència de Seguretat, de Vicente Sanchez.

Considerem que hi han molts motius, lis fem saber alguns per que ho tingui en consideració:

·                    La conversió de la ciutat de Santa Coloma en un "Estat Policial" amb una brigada polític social que s'encarrega de fer seguiment i prendre fotografies d'aquells ciutadans/es que participen en actes de rebuig a les politiques que es fan des del consistori. Jo mateix ho he patit en el decurs d'una manifestació.

·                    Les accions repressives desmesurades, tal i com han patit molts ciutadans/es en els darrers plens que no van poder entrar al Consistori, quan devia d'haver-se obert les portes perquè fos una festa de la democràcia.

·                    L'autoritarisme i prepotència, enfrontada a la amagada disconformitat de molts policies locals que estimen la nostra ciutat i que volen vetllar per la seguretat, però alhora construir una ciutat amable i dels veins/es.

Hi hauria molts més motius , alguns de gestió del propi cos. l'animem a que els conegui de primera mà, xerrant amb membres de la policia local.

Considerem que aquest seria un bon gest per tal de restablir molts Canals de comunicació vers les entitats ciutadanes i donar signes evidents de canvis democràtics als Consistori.

 

Atentament,

 

Àngel Pla

Coordinador de l'Assemblea Local

Esquerra Unida i Alternativa

Santa Coloma de Gramenet

--
SALUT I REPUBLICA

ENTRA AL BLOG DE L'ASSEMBLEA LOCAL

www.euia-gramenet.org



--
SALUT I REPUBLICA

ENTRA AL BLOG DE L'ASSEMBLEA LOCAL

www.euia-gramenet.org

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada