16 de novembre 2009

SOBRE EL RELLEU A L'ALCALDIA DE SANTA COLOMA



Demà, es realitzará el relleu a l'Alcaldia de Santa Coloma. Després de més de 2 setmanes, on el més important era el nom, també pels mitjans de comunicació, sembla que entre les 2 víes que es podíen seguir: relleu amb vissió municipals 2.011 o "impass" amb alguna persona que gestionés els esdeveniments amb més trajectoria politica, s'ha escollit la primera, cara nova, val a dir molt nova doncs va entrar com regidora aquesta legislatura al consistorí.
 
Hi ha que dir, que l'elecció de la Nuria Parlon es cert esdevé una novetat, pero no oblidem que es una persona de l'aparell del PSC i que te de padrins politics a Manuela De Madre, Antoni Fogué o Esperança Esteve, es una aposta del partit i del mateix Montilla que es va escenificar venint a Santa Coloma divendres passat a fer un café amb la propera alcaldessa.
 
D'altres candidatures, en quedat fora, Joan Carles Mas, que hagués estat la més ben situada en el cas d'una opció d'impass o l'Antoni Fogué, que de ben segur que ho tenia entre els seus somnis pero que podría possar en perill el seu càrreg de President de la Diputació, i s'afegeix el fet de ser marit de la Presidenta del Grup Parlamentarí del PSC.
 
"Recuperar la dignitat de la ciutat", son les primeres paraules de la propera Alcaldessa, cal dir que la indignitat ha sortit d'un lloc, de les files del PSC,i que si la ciutat ha sortit malparada als mitjans ha estat per aquesta indignitat. Així, doncs tenen feina, molta feina, per tornar a la ciutadania colomenca la dignitat que li han tret, perque de fet Santa Coloma no s'ho mereixia. Pero els ciutadans/es de Santa Coloma son molt dignes i ho van demostrar amb la manifestació pacífica del passat 5 de Novembre.
 
Esperem que els propers mesos donin aire pur i transparencia a la politica colomenca.
 
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada