03 de novembre 2009

NOTA DE PREMSA GRUP MUNICIPAL ICV-EUiA SANTA COLOMA DE GRAMENET: Mesures imprescindibles a prendre per l’equip de govern de l’ajuntament de Santa Coloma de Gramenet

Ajuntament de                            

     SANTA COLOMA

     DE GRAMENET

       Grup Municipal

       d'Iniciativa per Catalunya Verds-

       Esquerra Unida i Alternativa                                                         

           És possible que el vostre navegador no pugui visualitzar aquesta imatge.

  

NOTA DE PREMSA: Mesures imprescindibles a prendre per l'equip de govern de l'ajuntament de Santa Coloma de Gramenet 

El Grup Municipal d'Iniciativa per Catalunya Verds – Esquerra Unida Alternativa de l'ajuntament de Santa Coloma de Gramenet davant la gravetat dels fets esdevinguts demana a l'equip de govern: 

Primer: Que l'Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet es personi com a acusació particular contra l'Alcalde, el tinent d'alcalde ponent d'Urbanisme i el gerent de Serveis de l'Ajuntament, en el procediment judicial que es segueixi a rel de la denominada "Operació Pretòria" . 

Segon: Que mantenint el principi de presumpció d'innocència i amb el respecte pels drets laborals corresponents, entenem que és una irregularitat que un dels imputats, el director gerent de Serveis d'aquest Ajuntament, en Pasqual Vela, continuï exercint aquesta funció a l'Ajuntament. Tenint en compte que el PSC-PSOE, l'ha suspès de militància, la ciutat de Santa Coloma no es mereix menys. Exigim la seva destitució immediata. En paraules de Siscu Sánchez, portaveu del GM ICV-EUIA d'aquest Ajuntament: "És insòlit, sorprenent i escandalós que aquesta persona, imputada pel Jutge Garzón en una trama delictiva que ha perjudicat el nostre Ajuntament i la nostra ciutat, continuï al front dels serveis municipals i sigui el responsable de tots els treballadors i treballadors municipals". 

Tercer: Que abans no s'esclareixin les possibles derivacions d'aquests cas, és necessària una aturada dels diferents projectes urbanístics que s'estan executant a la ciutat. I, especialment, del Pla Especial del Sector Nord (zona Singuerlín). 

Quart: Entenem que cal garantir el funcionament quotidià de l'empresa municipal Gramepark. Però entenem que cal realitzar un estudi profund i exhaustiu de tots els projectes econòmics i financers que gestiona aquesta empresa municipal abans de valorar la seva continuïtat. 

Per a més informació, podeu trucar a:

És possible que el vostre navegador no pugui visualitzar aquesta imatge.  És possible que el vostre navegador no pugui visualitzar aquesta imatge.  

Santa Coloma de Gramenet, 3 de novembre de 2009

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada