16 de novembre 2009

CONVOCATORIA PLE DE L'AJUNTAMENT, DIMARTS DIA 17 A LES 19 HORES

¿QUI HA PERDUT LA DIGNITAT?
Gramenet del Besos, ¡NO!

¡EUIA/IU CONTRA LA CORRUPCIÓ!



4 comentaris:

  1. El coordinador d'EUiA i diputat al parlament ha publicat un article titulat "Ni corruptors, ni corruptes" aparegut al diari EL MUNDO el dia 15 de novembre. En un paràgraf escriu: "Vaig veure les imatges a la plaça de l’ajuntament de Santa Coloma, i entenc les
    persones que es senten enganyades i traïdes, ja que l’ajuntament és on s’administren els afers polítics més propers a la vida quotidiana de les persones i hauria de ser exemple de treball ben fet, honestedat i transparència. Però no comparteixo la petició que es dissolgui un ajuntament, que és la no-política."

    Aquesta última frase em resulta incomprensible. Sap el company Miralles les raons polítiques que EUiA de Santa Coloma de Gramenet la van portar a participar i signar el manifest de la nombrosa manifestació del 5 de novembre que demana la dissolució de l'Ajuntament?
    Aquest paràgraf crec que està en contradicció amb el paràgraf final on s'afirma: "L’esquerra alternativa tenim l’obligació de no quedar-nos a mitges, de no ser políticament correctes, d’anar al fons del problema i denunciar la no política i el populisme, perquè aquest serà el reducte del poder econòmic per seguir amb el seu pillatge, i la història d’Europa ens ha ensenyat més d’una vegada que “crisi més corrupció” pot suposar un cop a la democràcia, un pas enrere pel moviment obrer i retrocés per les esquerres."

    ResponElimina
  2. Pere,el problema es no escoltar. Es no politica demanar que es torni la veu als ciutadans/es perque opinin, es no politica demanar més participació????...Per a mi la no politica ve de dos costats contraposats, els que diuen que tothom es igual, i per aixo hem de deixar clara la ratlla que separa uns dels altres, i la no politica es la parafernalia que es viure al ple municipal de demá...75 convidats, posta de llarg d'una nova alcaldessa i negació per que les entitats ciutadanes demanin la paraula, no fer el ple municipal a un lloc mes gran perque hi hagi veïns/es de la ciutat, i no popes del PSC en el seu lloc....
    Si a la politica, pero entesa com un servei ciutada, com un be, com una virtut, i no com un obscurantisme i snobisme, com deian els zapatistes, para todos/as todo....
    Si a la POLITICA en majuscules, com instrument en mans dels ciutadans/es com més control, com exercici democràtic!!!

    ResponElimina
  3. (L’esquerra alternativa tenim l’obligació de no quedar-nos a mitges, de no ser políticament correctes, d’anar al fons del problema i denunciar la no política i el populisme).

    Això, diu el Miralles, ¡es pensa que són tontos, sords e invidents!.
    Ell ens pot donar classes de no ser políticament correcte, d'anar al fons dels problemes , de denunciar la no política, (sense comentaris).

    D'aquí a l'extinció i millor sigui així! Ja mirarem de trobar altres opcions.Els que no estem subjectes a una cadira podem parlar amb integritat, honestedat i defensar els ideals, els altres.....

    Salut i República!

    ResponElimina
  4. Hay mucha gente de izquierdas que estamos hasta las narices de gente como Miralles. ¿Qué se piensa que pedir la disolución de un ayuntamiento es la no política? La no política son estos paripés de "sucesión con lavado de imagen". Eso es la no-política. La nueva alcaldesa será la versión local de la Leyre Pajín o la Bibiana Aído, pura imagen. No quiero decir con esto que por el hecho de ser mujer y joven no se esté capacitado para ejercer la política, pero en este caso, creo que así será. Tampoco prefiero al Fogué. Ni al Mas. Yo quisiera un alcalde o alcaldesa sensible a las verdaderas necesidades de mi ciudad, no sé lo que querrá Miralles, me importa un pito que quiera Miralles, pero es vuestro coordinador general, así que más os vale que le cortéis la cabeza pronto (políticamente hablando...), y que rompáis de una vez la coalición esta que tenéis con los "Icés", porque tanto ecosocialismo me tiene también hasta la punta del dedo gordo. Reventad el pleno de mañana, fuera protocolos, prendedle fuego a la silla en medio de todo el paripé y exigid la disolución de este consistorio de mierda que tenemos. Eso será hacer política, lo demás sí que será no-políca, opine lo que opine Miralles. La política de toda la vida se ha hecho con la cabeza y con las tripas, y también con otra cosa que cuelga.

    Salud.

    ResponElimina