08 de juny 2007

DIMECRES 13 DE JUNY 19:30H AL LOCAL DEL C/SAGARRA 13 ASSEMBLEA OBERTA AMB MILITANTS, ADHERITS/DES, CANDIDATS/TES, I SIGNANTS DEL MANIFEST


LES ASSEMBLEES LOCALS D'ICV i EUiA ES DECANTEN PER NO FORMAR PART DEL PROPER GOVERN MUNICIPAL


Ahir al vespre es celebraren les respectives assemblees locals d'ICV i EUiA. L'opció majoritària va ser la de no formar part d'un futur govern municipal encapçalat pel PSC, partit que, recordem-ho, va veure ampliada la seva majoria absoluta el 27 de maig, i que va oferir una reedició del pacte de govern.

Els baixos resultats de la coalició han estat decissius per orientar la decissió dels militants d'ambdues forces, ICV i EUiA. En cap cas hi va haver una decantacíó cap a l'exercici d'una oposició ferotge, sinó per exercir una acció responsable en pro de la ciutat des de fora del govern, en defensa de les propostes del programa electoral d'ICV-EUiA.

Tot i així, la decissió final s'haurà de prendre en una assemblea conjunta que es durà a terme el proper 13 de juny, a les 19,30 hores, al local del carrer Sagarra, número 13.

1 comentari:

  1. Felicitats !!!. Es una decisió valenta, tot i que penso que imprescindible per la supervivencia. El degoteig de vots eleccions darrera eleccions aixi ho posa de manifest. El fet d'haver altres alternatives d'esquerres (gent) ens feia dubtar a persones que fins ara us teniem simpatia, en cas d'haver tornat a pasar per l'"aro" del PSC. Ara us toca recuperar la confiança de la gent i liderar (o participar) en la construcció d'una alternativa amplia a en Bartu (per suposat, donant alternatives i no destruint). Una abraçada solidaria.

    ResponElimina