23 de juny 2007

jornades europees sobre precarietat i salut



Els propers dies 29 i 30 de juny de 2007 a Barcelona, celebrarem unes Jornades europees per tractar sobre el que suposen les Precarietats, fonamentalment la laboral, front a la Salut.


La trobada és organitzada per Esquerra Unida i Alternativa (EUiA), membre del Partit de l’Esquerra Europea (PEE) i també per la Fundació L’Alternativa, vinculada a EUiA.


Al llarg de dues jornades de treball, convoquem a partits, sindicats, organitzacions socials, universitats, entitats i personalitats diverses a debatre en profunditat sobre la relació i les interaccions d’aquest binomi Precarietat i Salut.


I ho volem fer des de la visió que ens és pròpia, de la pluralitat de les esquerres a Europa, de les forces de transformació, de la resposta al neoliberalisme, i pel progrés social.


És notori el fenomen de l’impacte que suposa la precarietat laboral, i per extensió la degradació i la desregulació que representarà per a les condicions de l’ocupació. S’ha pogut estudiar seriosament des de diverses òptiques: econòmica, sindical, social i política.


Tanmateix volem aportar aquí, de manera col·lectiva i pluridisciplinària, una anàlisi rigorosa de les repercussions que la precarietat en el treball representa sobre la salut humana i la salut pública.


També els seus costos avaluats integralment per una societat que s’autodenomina del benestar, com l’ Europa d’ avui. També des de les consideracions del benefici o perjudici entès com a social i en salut.


A Barcelona, ens proposem parlar, escoltar i debatre sobre aquestes qüestions, si és possible arribar a conclusions prou contrastades que puguin ajudar a futures referències.


Per això ens dirigim a vostès, a qui sabem interessats i interessades en aquests temes per tal de convidar-los a participar-hi i demanar es posin en contacte amb el Comitè Organitzador de les Jornades.


Si us plau dirigir-se al coordinador de les jornades, Antoni Barbarà o al Coordinador del assistents europeus, Albert Company.


internacional@euia.cat - euia@euia.org - Tel 93.3170034 Les inscripcions són gratuïtes i limitades segons ordre de recepció. Es prioritzen aquelles que representen un col·lectiu, organització o institució.

1 comentari:

  1. redrawing peruses pareto father rama upset guitar page dependant sweetened meaningless
    lolikneri havaqatsu

    ResponElimina