13 de maig 2010

EL PARC DE LA BASTIDA L'HA ACONSEGUIT LA CIUTADANÍA!!

Dissabte es realitza la inauguració del PARC DE LA BASTIDA.
La difussió de l'acte per part del Govern Municipal ratlla l'ostentació, el malbaratament de recursos públics, i falta a la veritat.Ara fa 1 any i mig els membres i les entitats de la Plataforma vam realitzar una acampada per aturar el projecte monstruos que pretenia fer el PSC. Un projecte que menyspreava als mil.lers d'escolars que havien realitzat plantades d'arbres.

Aquest dissabte ha de quedar clar que el PARC DE LA BASTIDA és un triomf de la ciutadanía, del poble i de totes les entitats de la Plataforma de la Serra de Marina i el Riu Besós. Cal recordar que vam ser titllats de radicals i contraris al desenvolupament ciutadá per part del PSC.




QUE VOLÍA FER EL PSC A LA BASTIDA???
















I QUE VOLÍA LA PLATAFORMA!!!


EL PERIODICO DE CATALUNYA 23/11/2008
CONFLICTE URBANÍSTIC AL BARCELONÈS NORD

Victòria veïnal contra un pla de vivendes a Santa Coloma

L'ajuntament renuncia a construir 537 pisos al parc de la Bastida

Els detractors del projecte acampen i sembren arbres per reivindicar l'espai.

Les protestes de les entitats de Santa Coloma de Gramenet contràries a la construcció de vivendes en un dels pocs espais verds del municipi ha forçat l'ajuntament a reconsiderar el polèmic pla ARE (Àrea Residencial Estratègica), un projecte aprovat el juny passat que preveia aixecar 537 pisos al parc de la Bastida, a prop de l'autopista B-20. Membres de la Plataforma en Defensa de la serra de Marina i Can Zam i desenes de veïns van acampar ahir al parc de la Bastida per reivindicar l'espai com un dels pocs pulmons naturals de la ciutat i protestar contra l'avanç immobiliari cap a la muntanya. Àngel Pla, membre de la plataforma i regidor d'ICV-EUiA, va assegurar que és inacceptable plantejar la construcció de grans blocs en un dels pocs espais verds de Santa Coloma. La plataforma sosté que no n'hi ha prou de modificar únicament el pla i n'exigeix la derogació.El parc de la Bastida ha estat utilitzat per moltes escoles de Santa Coloma per desenvolupar-hi programes educatius en què els nens aprenen a plantar arbres. Els pares i professors es pregunten quina lliçó rebran els estudiants quan vegin que els arbres han estat arrasats per a la construcció de blocs de vivendes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada