28 de maig 2010

Re: ple municipal dilluns 31-05-2010


 
Algunes coses per tenir en compte:
 
ICV-EUiA presentem una moció en contra de les mesures d'Ajust del Govern del PSC, podeu demanar la paraula...
 
.3.11. Reestructuració organizativa. On es canvia de lloc de treball a Pascual Vela i Lluis Falcon (imputants Cas Pretoria) i a Manel Sierra (ex-Gerent Grame`park),. EUiA demanem que se realitzin aquelles sancions que estan incloses en el Regim de la Funció Pública, i en tot cas suspensió de feina i sou.
 

11

TINÈNCIA D'ALCALDIA DE L'ÀREA DE SERVEIS A LA PERSONA; PONÈNCIA D'EDUCACIÓ, INFÀNCIA I MEDI AMBIENT

Proposta d'aprovació dels plecs que han de regir el contracte de gestió i funcionament de la llar d'infants municipal "La Maduixa", ubicada al c. Washington, núm. 3-9

 
Aquest punt suposa la lliberalització dels serveis de llar d'infants, fins ara les existents eren laborals o privades reconvertides en aquest cas es tracta de la primera que es treu a concurs el servei.0-3 ETAPA EDUCATIVA!!!
 
Ja vaig intervenir en aquest sentit en el Consell Escolar Municipal i em vaig quedar gairebe sol...
 
ES UN FET MOLT GREU!! I CAL DONAR RESPOSTA....!!
 
 
 
 
 
 

1

Lectura i aprovació de l'esborrany de l'acta número 4/2010, corresponent a la sessió ordinària del dia 20 d'abril de 2010.

 

2

ALCALDIA [Defensor de la Ciutadania]

Donar compte de l'informe anual d'actuacións de l'any 2009, del Defensor de la Ciutadania.

3

 

SECRETARIA GENERAL

Ratificar i/o donar compte de diversos acords i decrets.

4

SECRETARIA GENERAL (Servei Jurídic)

Proposta d'aprovació definitiva del Plec de clàusules administratives generals de contractació.

5

SECRETARIA GENERAL [Servei Jurícdic]

Proposta d'aprovació de l'ordenança municipal reguladora del lliure accés a les activitats de serveis i el seu exercici.

6

SECRETARIA GENERAL [Servei Jurídic]

Proposta d'aprovació de la resolució del recurs especial en matèria de contractació del contracte de la gestió integral del Mercat del Fondo.

7

TINÈNCIA D'ALCALDIA DE L'ÀREA DE SERVEIS INTERNS I PROMOCIÓ ECONÒMICA [Servei de Tresoreria]

Proposta d'aprovació de les operacions de crèdit per l'endeutament previst al pressupost de 2010.

8

TINÈNCIA D'ALCALDIA DE L'ÀREA DE SERVEIS INTERNS I PROMOCIÓ ECONÒMICA [Servei de Tresoreria]

Proposta d'aprovació de la delegació a l'Organisme de Gestió Tributària de la Diputació de Barcelona, de les funcions de gestió de l'impost sobre vehicles de tracció mecànica i recaptació dels deutes en període executiu.

9

TINÈNCIA D'ALCALDIA DE L'ÀREA DE SERVEIS INTERNS I PROMOCIÓ ECONÒMICA [Servei de Tresoreria]

Proposta d'aprovació de la delegació a l'Organisme de Gestió Tributària de la Diputació de Barcelona, de les funcions de gestió i recaptació de les multes de trànsit.

10

 

TINÈNCIA D'ALCALDIA DE L'ÀREA DE SERVEIS INTERNS I PROMOCIÓ ECONÒMICA [Servei de Contractació, Compres i Gestió Patrimonial]

Proposta d'aprovació inicial per posar a disposició de la Generalitat de Catalunya els terrenys destinats a la construcció del nou CEIP al barri de Riera Alta.

 

11

TINÈNCIA D'ALCALDIA DE L'ÀREA DE SERVEIS A LA PERSONA; PONÈNCIA D'EDUCACIÓ, INFÀNCIA I MEDI AMBIENT

Proposta d'aprovació dels plecs que han de regir el contracte de gestió i funcionament de la llar d'infants municipal "La Maduixa", ubicada al c. Washington, núm. 3-9.

 

12

TINÈNCIA D'ALCALDIA DE L'ÀREA DE SERVEIS TERRITORIALS I COMERÇ

Proposta d'aprovació inicial de la modificació puntual del PGM en l'àmbit del Front Fluvial del Raval, per a la concreció del règim de protecció dels habitatges.

13

TINÈNCIA D'ALCALDIA DE L'ÀREA DE SERVEIS TERRITORIALS I COMERÇ

Proposta d'aprovació inicial del Pla Especial de transformació de l'ús de l'equipament, per a la construcció de la llar d'infants del Front Fluvial del Raval [carrer Sant Jordi, 1-3].

14

TINÈNCIA D'ALCALDIA DE L'ÀREA DE SERVEIS TERRITORIALS I COMERÇ

Proposta d'aprovació inicial de la modificació del PGM, per a l'ampliació dels locals dels polígons d'habitatges de Les Oliveres i Can Franquesa.

 

MOCIONS

 
 

PRECS I PREGUNTES

 

3 - SECRETARIA GENERAL - Ratificar i/o donar compte de diversos acords i decrets.

3.1 - Tinència d'alcaldia de l'àrea de Serveis Interns i Promoció Econòmica [Direcció adjunta de Recursos Humans] - Ratificar l'acord número 6 de la Junta de Govern Local del dia 11 de maig de 2010, relatiu a l'aprovació del nomenament de representants de l'Ajuntament en diferents comissions.

3.2 - Tinència d'alcaldia de l'àrea de Serveis Interns i Promoció Econòmica [Direcció adjunta de Recursos Humans] - Ratificar l'acord número 7 de la Junta de Govern Local del dia 18 de maig de 2010, relatiu a l'aprovació de les fitxes de vestuari de la policia local.

3.3 - Tinència d'alcaldia de l'àrea de Serveis Interns i Promoció Econòmica [Direcció adjunta de Recursos Humans] - Ratificar el decret número 2021/2010, de 21 d'abril, relatiu a la contractació laboral d'interinitat de la Sra..

3.4 - Tinència d'alcaldia de l'àrea de Serveis a la Persona [Educació] - Ratificar el decret número 2049/2010, de 22 d'abril, relatiu a l'aprovació de l'addenda al conveni amb el Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya, per a la realització de les obres de la nova construcció del CEIP Sant Just.

3.5 - Tinència d'alcaldia de l'àrea de Serveis Interns i Promoció Econòmica [Intervenció] - Donar compte del decret número 2065a/2010, de 23 d'abril, relatiu a l'aprovació de la liquidació del pressupost de 2009 de l'Ajuntament.

3.6 - Tinència d'alcaldia de l'àrea de Serveis Interns i Promoció Econòmica [Intervenció] - Donar compte del decret número 2065b/2010, de 23 d'abril referent a l'aprovació de la liquidació del pressupost 2009 de l'Institut Municipal d'Esports.

3.7 - Tinència d'alcaldia de l'àrea de Serveis Interns i Promoció Econòmica [Intervenció] - Donar compte del decret número 2065c/2010, de 23 d'abril, relatiu a l'aprovació de la liquidació del pressupost 2009 del Patronat Municipal de la Música.

3.8 - Tinència d'alcaldia de l'àrea de Serveis Interns i Promoció Econòmica [Comptabilitat] - Donar compte del decret número  2066/2010, de 23 d'abril, relatiu a l'aprovació de la segona incorporació de romanents de crèdit en el pressupost 2010.

3.9 - Tinència d'alcaldia de l'àrea de Serveis Interns i Promoció Econòmica [Direcció adjunta de Recursos Humans] - Ratificar el decret número 2143/2010, de 27 d'abril relatiu a la contractació laboral de la Sra. Marina Ollé Martínez.

3.10 - Alcaldia [Secretaria General] - Donar compte del decret número 2495/2010, de 13 de maig, relatiu al cessament del Sr.      com a Director Adjunt d'Organització i Assumptes Generals.

3.11 - Tinència d'alcaldia de l'àrea de Serveis Interns i Promoció Econòmica [Direcció adjunta de Recursos Humans] - Ratificar els apartats primer al dotzè, del decret número 2515/2010, de 17 de maig, relatiu a la reestructuració organitzativa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada